vineri, 17 ianuarie 2014

TU esti speciala...


Imi raspunzi la alintul "Mitzi", ai mereu un zambet larg pe fata ce ma binedispune tot timpul oricat de necajita as fi (se intampla si la case mai mari sa aiba o zi proasta, dar la mine); imi dai sfaturi bune intotdeauna, chiar daca eu sunt mai mare... la noi este invers; esti frumoasa, desteapta si ma bucur nespus ca esti sotia fratelui meu mijlociu, Cosmin, ca, poate, daca n-ar fi asa nu te-as fi cunoscut niciodata!


Pe langa faptul ca-mi esti cumnata, imi esti si nasa (parinte spiritual), dar mai presus de toate imi esti prietena, sa stii ca am putine, le pot numara chiar pe degetele de la o singura mana!


Daca inca nu ti-ai dat seama ca despre tine vorbesc... pune mana si bea-ti cafeaua si trezeste-te!La multi ani scumpa mea Mitzi Codruta! Astazi este ziua ta si eu, noi iti uram un calduros La multi ani!, sa ai multa, multa sanatate, sa-ti implinesti toate visurile si sa ai astazi o zi plina de bucurii, cadouri si numai distractie (mi-as fi dorit sa-ti fim si noi alaturi dar scoatem noi parleala cand ne vedem)! 
Te pupam de nu te vezi!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu