luni, 10 octombrie 2011

Our 1st Wedding Anniversary!


Acum cativa ani, prin 2003, mi se spunea: "In 2010 am sa vin sa te cer in casatorie!" si mi s-a dat un inel... 


iar eu am raspuns: "daca tu zici 2010 eu zic 10.10.2010"
Atunci (in 2003) destinul ne-a despartit, iar cand zic ne-a despartit ma refer la cei peste 1ooo de km care ne separau. De atunci fiecare si-a vazut de viata lui, pana intr-o zi (nu chiar in anul 2010) cand, tot destinul, ne-a reunit... Chiar daca acel moment a fost unul dificil pentru mine pentru ca a trebuit sa iau decizia de a-mi urma marea dragoste a vietii mele si de a pleca printre straini lasand in urma familia, prietenii (dar ei sunt mereu in gandul si in sufletul meu si stiu ca si eu sunt in sufletul lor si le multumesc pentru asta) si viata pe care o aveam acasa... in sufletul meu sunt multumita pentru ca sunt alaturi de cel pe care l-am iubit, il iubesc si-l voi iubi mereu. Desi nu sunt pe deplin implinita (pentru ca aici, unde acum spun "acasa", nu fug chiar cainii cu covrigi in coada cum credeam eu sau cel putin cum speram) am macar o multumire... iubesc si sunt iubita!

Asa ca pe 10.10.2010 s-a tinut o promisiune si ni s-a indeplinit visul... Mi s-a spus DA si am spus DA in fata ofiterului starii civile si mi s-a promis si am promis dragoste eterna in fata lui Dumnezeu si ne-am casatorit.


A fost nunta la care am visat de mica! 


Si iata a trecut un an si de la nunta... si pe zi ce trece, cred din ce in ce mai mult in suflete pereche... pentru ca asta suntem noi... el e jumatatea mea si eu a lui, jumatate fara de care ani intregi m-am simtit incompleta.

Se spune ca prima aniversare este "nunta de bumbac" asa ca trebuie notat in calendar, numai ca acesta este un calendar mai deosebit!  ;-)




  Asa ca astazi,
"dragul meu sotzior, iti multumesc ca existi, ca ma iubesti si ca faci viata noastra sa fie o poveste cu final fericit, iti aduci aminte... "si au trait fericiti pana la adanci batraneti".  Si asta este doar prima noastra aniversare... asteapta sa vina celelalte, iar noi sa fim din ce in ce mai batranei, iar dragostea noastra sa fie tot tanara! Te iubesc mult!"



3 comentarii:

  1. La multi ani ! La multe aniversari fericite, bucurii si impliniri !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumim frumos! Desi nu te cunosc personal ma bucur nespus ca ai vizitat blogul meu, sper sa-ti fi placut...

      Ștergere
  2. Felicitari ! E o minune ca dragostea voastra a rezistat peste ani... Sa fiti fericiti si sa va iubiti toata viata !

    RăspundețiȘtergere