marți, 2 februarie 2010

So_Sweet_Sori

Din invidie fatza de altii (pentru ca sunt o invidioasa si o "ofticoasa")....si totodata pentru a crea si eu la randul meu invidie (pentru ca mor de placere cand sunt barfita si criticata)... m-am decis sa nu mai raman in umbra.... "sa-mi scot talentul in lume"....
Despre ce talent vorbesc....? Daca mi-ai fi prieten, ai stii! Dar daca totusi nu stii....uite ca.... sunt o mica mica mica creatoare de.... "tzoale"!!! :-))

Glumesc!!! Desi un pic de adevar e....

Va intrebati ce a pus punctul pe "i"?
Am urmarit saptamana trecuta cum... Simona Sensual si-a prezentat la Happy Hour "colectia de rochite Precious" ....
Pai mai fratilor si surorilor....cum sa nu te oftici.... sa vezi asa "creatii"...!!!
Am cautat foarte mult pe net sa gasesc niste poze cu colectia....:))....dar nu am gasit... Asa ca fac apel la toata lumea...daca reusiti sa gasiti....anuntati-ma pentru ca intentionez....sa le postez pe blog...

In curand am sa postez pe blog propria mea colectie de rochitze....si atunci astept sa-mi spuneti voi cititorilor daca eu merit sa stau in umbra si cele gen "simona sensual" (atentie barfitorilor....am scris-o cu litere mici pentru ca nu merita altfel) sa faca "gesturi caritabile" cu colectii gen "precious"!!!

Iata o farama din ea...pentru a va face curiosi pe mai departe......


Ii multumesc pentru incurajare matzei mele, Ate si pentru sustinere viitorului meu sot.


"Curaj".... de curaj aveam nevoie in primul rand....asa ca am fost incurajata "- Daca altii pot...eu de ce nu as putea....?!"

Un comentariu:

  1. Iubita ma bucur enorm ca ai decis sa faci ceva in sensul asta. Cate colectii de 'designer' nu sunt in tara asta. Designeri scoliti sau mai putin care trag doua cusaturi si gata rochia. Arata-le tu matza cum se face de fapt! Multi pupici si mult succes! Si asteptam pozeee!

    RăspundețiȘtergere