sâmbătă, 27 februarie 2010

Spitalul Hello Kitty!!!

I love Hello Kitty, si mai stiu cateva "matzette" care o iubesc ;-) de aceea mi s-a parut grozava ideea proprietarului spitalului.
In Taiwan se gaseste primul spital sponsorizat de cunoscuta pisicuta japoneza proprietate a Sanrio, Hello Kitty! Spitalu Hau Sheng, situat in orasul Yuanlin, dispune de 30 de paturi pentru exclusiva ocupare de catre femeile insarcinate sau proaspetele mamici: unicitatea spitalului consta in mobilier complet dedicat pisicutei Kitty, de la cearsafuri, la tablouri la uniformele asistentelo si la patuturile nou-nascutilor.
Ideea venita proprietarului Tsai Tsung-chi, e ca doreste sa realizeze doua obiective importante: sa elibereze de stresul nasterii a femeilor gravide incercand sa redea cat mai repede posibil linistea proaspetelor mamici, si in acelasi timp sa ademeneasca, odata terminata spitalizarea, cumpararea unor obiecte gadget, promovand astfel brand-ul.
Omul a declarat: "Ma bucura faptul ca toti cei care vin aici, mame in suferinta travaliului si copii bolnavi, pot fi supusi tratamentelor medicale cu zambetul pe buze in timp ce privesc aceste sipatice pisicute, astfel sunt ajutati sa uite de durere si sa se insanatoseasca repede ".
Decizia de a deschide spitalul in valoare de 3 milioane de dolari a fost luata de Tsai pentru ca atat mama sa, sotia si fiica sa iubesc Hello Kitty.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu