duminică, 25 martie 2012

Orasul natal... o bucurie de fiecare data!

 Romania . . . tara natala, Drobeta Turnu Severin . . . orasul natal ! 
O bucurie de fiecare data cand strabatem la picior orasul in lung si lat !


E asa de greu sa fii departe de familie , de cei dragi . . . iar de fiecare data cand ajungem la ei fac sute de poze . . . cu ei toti pentru a-mi ramane amintirea nu numai in minte si suflet . . . De la o vizita la alta orasul natal se schimba, fratii, parintii inainteaza in varsta ca si noi de altfel, nepotii cresc . . . si noi, abia atunci, ne dam seama cat de mult ne-au lipsit si cat de dor ne-a fost de ei.
In sfarsit . . . in scurta noastra vizita acasa am imortalizat multe momente si locuri pe care vreau sa le impartasesc cu voi, dragi citilori ai bloguli meu . . .


Crisanul . . . centrul orasului . . . a fost bine renovat de la ultima noastra intalnire . . . si este absolut superb !Chiar daca copacii abia au fost plantati . . . arata foarte frumos !Malul Dunarii, de la noi . . . intr-o zi insorita de primavara . . . nu-i asa ca daca ar fi vara ti-ar vini sa faci o "baita" ?
Dupa cum se poate observa . . . lebedele s-au instalat si la noi pe Dunare . . .si sunt multe !


Tara vecina . . . Serbia . . .Malul dunarii de la ei . . .


Biserica Piatra scrisa
Centrul vechi al orasului . . . o fantana si un parculet ingrijit . . .


Teatrul orasului . . . renovat . . . arata foarte bine !Cam atat deocamdata . . . pana data viitoare . . . raman cu amintirea clipelor frumoase retraite ACASA si cu cateva poze puse in album . . .  

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu