joi, 6 mai 2010

Femeia Balanta... ;-)

Parfumul - parfumurile cu esenta de levantica, iasomie, lemn de santal.


Machiajul potrivit - balantele sunt avantajate de machiajul facut cu rafinament, dar cu o nota de extravaganta. Chiar daca aceasta zodie este cea a echilibrului, o nota de stralucire este ceea ce le trebue nativelor sa isi puna in valoare feminitatea. Combinatii rafinate, dar indraznete de culori care nu vor fi alese de alte native, precum turqoise si galben, le sta excelent. Nativele Balanta arata mereu bine daca folosesc combinatii de culori pentru fardul de pleoape. Rujul il pot alege intr-o nuanta mai indrazneata, dar fara sa exagereze.


Coafura - trebuie sa fie de un rafinament desavarsit. Chiar daca mergeti la servici nu va neglijati parul. Fiinte active, Balantele tint sa opteze pentru un par mediu si o tunsoare usor de aranjat. Astrele insa recomanda parul lung si tunsori mult mai prietenoase, moderne si feminine. o sa sacrificati mai mult timp in fata oglinzii, dar merita. Feminitatea unei Balante este departe de a fi simpla, veti arata ciudat adoptand un stil simplu. Voi sunteti femei sofisticate si complexe. Accesoriile de par le iubiti si stiti sa le combinati cu rafinament. Balantele sunt printre rarele native carora le sta foarte bine cu coc, chiar daca nu este vorba de ocazii speciale. Evitati parul prins in coada de cal, parul scurt si culoarea neagra. Optati pentru nuante deschise: satenul deschis va vine de minune.




Culoarea care ii pune in valoare feminitatea - Balanta nu are o anume culoare ci combinatii de culori rafinate: turquoise, piersica, magenta.




Verbul caracteristic "a iubi" - Balantele iubesc cumparaturile si cadourile. In general se ocupa de garderoba membrilor familiei si a prietenilor cu multa pasiune si dau sfaturi desavarsite. Balantele se decid greu pentru ca sunt pretentioase. Atunci cand opteaza pentru un anumit brand, inseamna ca au fost mai mult decat satisfacute. Detesta hainele facute pentru comertul la duzina si cauta mereu unicatele. Chiar daca bugetul nu le permite extravagante, veti gasi in garderoba acestei femei doar haine cu bun gust. Cand vine vorba de cosmetice, la fel, petrec mult timp testand diverse produse pana isi aleg brand-ul favorit.


Planeta guvernatoare: Venus - Guvernate de Venus, aceste femei ar trebui sa evite tot ce este masculin in vestimentatia lor. Desi sunt militante pentru egalitatea femeii cu barbatul, acest lucru nu inseamna ca trebuie sa se imbrace asemanator doar in semn de protest. Adesea femeia balanta alege costumul si camasa, apoi se mira ca barbatii nu prea au curajul sa-i faca avansuri. Senzualitatea lor se supune legii zeitei Venus: rochie, fusta, bluza vaporoasa, culori calde, esarfa, un decolteu ademenitor si tocul cui. Balantele arata fabulos de elegante chiar si in haine sexy si indraznete. Eleganta lor este innascuta. Culorile calde le fac sa straluceasca. A se evita pe cat posibil negrul si maroul.
Zona corpului guvernata de zodia Balanta - este talia. Accesoriile favorite ale acestor femei rafinate sunt curelele de toate culorile si marimile. Pentru a fi cu adevarat sexy, o nativa balanta trebuie sa isi sublinieze linia taliei printr-o curea aleasa in acord cu tinuta ei.
Piese de rezistenta pentru Femeia balanta - cureaua eleganta, tocul cui, rochia de culoare magenta.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu